Τα 3 Κλειδιά της Επιτυχίας | Ισορροπία, Ευεξία, Αφθονία

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται από το Διεθνή Οργανισμό της Yoga Alliance USA στην κατηγορία Continuing Education (YACEP 100 ώρες).

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ!

Μία εκπαίδευση μεταμορφωτική σε όλα τα επίπεδα που ξεδιπλώνει τα ταλέντα σας και σας εκπαιδεύει να τελειοποιήσετε το αστείρευτο δυναμικό σας.

Μέσα σε αυτές τις γεμάτες εφτά μέρες στη άφθονη Φύση του Πηλίου, συνδυάζοντας το βουνό και τη θάλασσα, θα έρθετε σε απόλυτη συναισθηματική εναρμόνιση με τη δικιά σας εσωτερική φύση σε όλες της τις μορφές. Θα εκπαιδεύσετε το νου σας να αλλάζει νοοτροπίες και να απελευθερώνεται από πεποιθήσεις που δεν τον εξυπηρετούν πια. Θα μάθετε να επικοινωνείτε ουσιαστικά με την εσωτερική σας υπερδύναμη: το υποσυνείδητο σας! Και έτσι, η ποιότητα ζωής σας θα αλλάξει όχι απλά προς το καλύτερο. Προς το ΥΠΕΡΟΧΟ, προς το ΘΑΥΜΑΣΤΟ!

Μέσα από τεχνικές, πρακτικές και εργαστήρια θα μάθετε όλα τα βήματα δράσης για να φέρετε στη ζωή σας ακόμα περισσότερη ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας (προσωπικές σχέσεις, οικογένεια, επαγγελματικές σχέσεις).

Θα εδραιώσετε μία σταθερή σχέση με την ευεξία, την ευημερία, την αυτοφροντίδα και την υγεία σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα μάθετε να είστε οι δημιουργοί των ονείρων σας και οι στόχοι σας να είναι κομμάτι της πραγματικότητας σας. Θα καλλιεργήσετε μία σταθερή σχέση με τη φωνή σας, τα θέλω σας και το συναίσθημα σας, αποκτώντας τον έλεγχο και για τα δύο. ‘Ετσι, θα ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε ως δυνατά εργαλεία αφύπνισης και δημιουργίας.

Αφήνοντας πίσω, “σπάζοντας” παλιά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα, θα καλλιεργήσετε μέσα μας τον Καινούργιο σας Εαυτό, που θα ζει απολαμβάνοντας τη νέα σας πραγματικότητα. Ακριβώς αυτό που αξίζετε!

Θα μεταμορφώσετε το Mindset, τη Νοοτροπία σας, μεταμορφώνοντας το σε Νοοτροπία Αφθονίας προς όλες τις πτυχές του εαυτού σας. Έλκοντας τελικά, δημιουργώντας, τη ζωή σας, βήμα βήμα, όπως εσείς την ονειρεύεστε σε όλους τους τομείς! Δημιουργώντας ευκαιρίες μέσα στις “δυσκολίες”, τολμώντας να ζήσετε τη ζωή που αξίζετε να ζείτε, με τον τρόπο που το επιλέγετε: την ιδανική σχέση, μία επαγγελματική δραστηριότητα που να σας γεμίζει, μία όμορφη επικοινωνία με την οικογένεια σας, ευημερία για να κάνετε αυτά που αγαπάμε πολύ, υγεία σε όλα τα επίπεδα!

Σας περιμένω σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ στο ονειρεμένο Πήλιο, στις υπέροχες βίλλες του Pelion Homes, στην εκπληκτική αίθουσα μέσα στο βουνό με θέα τη θάλασσα, στα γαλάζια νερά, στη μαγική φύση. Σας περιμένω για εκδρομές και εξορμήσεις στα όμορφα μέρη του μαγικού αυτού βουνού, καθώς θα ανακαλύπτετε και ξεδιπλώνετε την πιο φωτεινή, δημιουργική και αποφασιστική σας πλευρά.

Σε μία εκπαίδευση αφιερωμένη στα 3 χρυσά κλειδιά της Επιτυχίας: την Ισορροπία, την Ευεξία και την Αφθονία.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ / ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Δεν βρέθηκαν ενότητες

Αξιολόγηση μαθήματος

5

5
12 βαθμολογίες
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις για αυτό το μάθημα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
 • 1,160.00
 • 168 Hours
12 ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ
  top
  Copyright Elena Mouratidou 2021
  X