Υπεύθυνοι courses

Θωμάς Μερσινιάς

ΜΕΡΣΙΝΙΑΣ ΘΩΜΑΣ

Ο Θωμάς Μερσινιάς είναι Κλινικός Ψυχολόγος με πολυετή εμπειρία και ποικίλες σπουδές στους τομείς Δικαστικής Ψυχολογίας, Εγκληματολογίας & Criminal Profiling, και στα course μας κάνει εισαγωγή σε βασικούς τομείς αυτών των επιστημών.

μιχαλης Οικονομου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο Μιχάλης Οικονόμου είναι ηθοποιός σε θέατρο, κινηματογράφο, και τηλεόραση, έχει βραβευθεί με το βραβείο Δημήτρης Χορν, και στα course μας κάνει μια εισαγωγή στα βασικά εργαλεία και την ιστορία του θεάτρου.

Μαιρη1

ΜΑΙΡΗ ΚΟΚΟΡΟΜΥΤΗ

Η Μαίρη Κοκκορομύτη είναι Ψυχολόγος, ειδικευόμενη στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική θεραπεία , με Κλινική εμπειρία σε Ψυχοσεξουαλικά περιστατικά. Στα course μας κάνει εισαγωγή σε βασικά κομμάτια της σεξουαλικής υγείας που απασχολούν όλους μας.

Μαρία Κατσαούνη

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Κατσαούνη είναι Ψυχολόγος Υγείας με συμπληρωματική εκπαίδευση στην Ψυχοπαθολογία βρέφους, παιδιού & εφήβου. Στα courses μας κάνει εισαγωγή σε ποικίλα θέματα που άπτονται της Παιδοψυχολογίας.

Δημητρης Κουτζαμάνης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ

Ο Δημήτρης Κουτζαμάνης είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και συνιδρυτής της ΑΜΚΕ «Μαθήματα Ζωής» της οποίας κύριος σκοπός είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση ατόμων που πενθούν. Στα course  μας κάνει εισαγωγή στα οικογενειακά συστήματα και στην ψυχολογία του αγοριού.

Νανσυ Ψημενάτου

ΝΑΝΣΥ ΨΗΜΕΝΑΤΟΥ

Η Νάνσυ Ψημενάτου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και ιδρύτρια της ΑΜΚΕ «Μαθήματα Ζωής» της οποίας κύριος σκοπός είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση ατόμων που πενθούν. Στα course  μας κάνει εισαγωγή στο Πένθος και την διαχείριση των διαφόρων μορφών του.

Ιωαννα Λιάλιου

ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΑΛΙΟΥ

Η Ιωάννα Λιάλιου είναι καθηγήτρια γερμανικών με πτυχίο στην γερμανική γλώσσα και φιλολογία από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό στη γλωσσολογία από το πανεπιστήμιο Potsdam. Στα course μας κάνει εισαγωγή στην Γερμανική γλώσσα.

top
Copyright Elena Mouratidou 2021
X